Komplet lager- og logistikløsning

Tekstilfabrikken og Blue Waters tætte samarbejde har medført en fuldt integrerbar løsning

Da Blue Water og Tekstilfabrikken gik i dialog i 2018, brugte firmaet et lagerhotel, som havde svært ved at håndtere både B2B- og B2C-forsendelser på samme tid. Samtidig var der ifølge Claus Hauge, direktør for Tekstilfabrikken, plads til forbedringer i kommunikationen:

“Vi savnede en logistikudbyder, der kunne håndtere vores forsendelser uden bump på vejen. Mit team og jeg ville gerne have tid til at fokusere på det, vi gør bedst – nemlig at producere beklædning af det bæredygtige bambusmateriale. Vi fandt hurtigt ud af, at Blue Water havde kompetencerne til at løfte og optimere vores logistik. I de tre år vi har været partnere, har der ikke været noget at sætte en finger på”.

Et samarbejde i udvikling

I dag håndterer Blue Water al indgående transport fra Tekstilfabrikkens leverandører til eget lager, håndtering til hylder og pallereoler samt pakning til butikker, samarbejdspartnere og private kunder, som bestiller fra Tekstilfabrikkens webshop.

“I tæt samarbejde har vi udviklet en løsning til Tekstilfabrikken, hvor deres webshop og Enterprise Ressource Planning-system er fuldt integreret med vores Warehouse Management System. Det betyder, at kunden kan følge deres lagerstatus, selvom vi varetager den. Det er også muligt at følge ordrerne, og systemet tillader en nem kommunikation med vores lagerfolk, som håndterer varerne. Det er vigtigt, at vi kan tilbyde en transparent og effektiv logistikløsning”, fortæller Daniel Mortensen, Head of Warehouse & Logistics hos Blue Water.

Tekstilfabrikken er en 100% danskejet virksomhed, der har høj fokus på komfort, funktionalitet og bæredygtighed. De producerer bambusstrømper og -undertøj i eget brand – IQ SOX. Samtidig har de skandinavisk agentur på to andre strømpebrands, der blandt andet henvender sig til henholdsvis diabetikere og sportsudøvere.

Besøg www.tekstilfabrikken.dk for at læse mere om virksomheden og de innovative produkter