Blue Water åbner kontor i Hamborg Lufthavn

Med luft- og søfragtløsninger fra Hamborg Lufthavn vokser Blue Water yderligere i Tyskland

Med åbningen af et nyt kontor i Hamborg Lufthavn udvider Blue Water yderligere sin tilstedeværelse i Tyskland som leverandør af globale transport- og logistiktjenester af høj kvalitet. Med et etableret kontor i Hamborg Havn og et nyligt åbnet projektkontor i Bremen, styrker tilføjelsen af Hamborg Lufthavn yderligere Blue Waters position på det tyske logistikmarked.

Som et af de største eksportmarkeder i verden distribueres en stor del af de tyske produkter til resten af Europa og verden gennem Hamborg. Nu kan Blue Water supportere med lokalt leverede tjenester. 

"Som et centralt knudepunkt og transitpunkt i Europa håndterer vi allerede en betydelig mængde trafik til og fra Tyskland, og fra nu af vil denne logistik blive håndteret gennem vores eget kontor i stedet for gennem agenter", forklarer Jörn Baetke, Country Manager Germany, GC Sea & Air, om betydningen af det nye kontor.

Skræddersyede løsninger i centrum

Det nye kontors hovedaktiviteter dækker import- og eksporttjenester til og fra alle tyske lufthavne samt luftfragtrelaterede services som konsolidering, trucking, oplagring, vareforsikring og toldklarering. Ud over luftfragt har teamet også søfragtspecialister, der håndterer import/eksport, FCL- og LCL-forsendelser på baggrund af et globalt netværk og de supplerende services i forbindelse med søfragt. 

"Vi ser frem til at introducere det lokale Blue Water-serviceniveau på markedet og skabe skræddersyede transport- og logistikløsninger. Vores team i Hamborg Lufthavn er kompetent, højt kvalificeret og bringer mange års erfaring i branchen med sig," siger Silke Löw, Manager Airfreight Germany.

Vores nye ekspertteam i Hamborg Lufthavn