Blue Water Helsinki rykker til nye lokaler for at sikre vækst

Dette vil gøre det muligt at udvikle services yderligere og øge tilstedeværelsen i Finland

Blue Water Helsinki er flyttet til et nyt kontor, hvilket gør det lettere for kontoret at vokse i fremtiden. Det lokale team i Helsinki servicerer finske eksport- og importvirksomheder indenfor alle transportformer og retninger. Lige siden etableringen af kontoret tilbage i 2008 har Blue Water Helsinki været en stærk spiller i den lokale transport- og logistikbranche i Finland.

Teamet sikrer komplette transportløsninger, der spænder fra stykgods og maritim logistik til individuelle løsninger og spedition - og er højt specialiserede i transport for myndigheder og forsvar. "Denne type transport kræver et højt niveau af sikkerhed, tryghed og en række certificeringer, som vores team er kvalificeret til at håndtere. Vi er glade for at have et langvarigt partnerskab med de finske forsvarsstyrker samt kunder i marineindustrien," tilføjer Blue Waters Director Finland Erkki Valtonen.

Flytningen til det nye kontor var planlagt som følge af vækstpotentialet for teamet og Blue Waters aktiviteter i Finland. "Vi er nu klar til at videreudvikle vores tjenester og udvide vores tilstedeværelse yderligere i Finland, både på vores nye kontor i Helsinki og på vores kontor i Turku," siger Valtonen. 

 

Adresse

Blue Water Shipping OY, Finland

Pakkalankuja 6
01510 Vantaa

Finland