Blue Water Oceanien udvider i Papua Ny Guinea

Med nye kontor- og lagerfaciliteter tilbyder Blue Water pålidelige logistikløsninger til globale kunder i Papua Ny Guinea

Blue Water har annonceret en udvidelse i Papua Ny Guinea (PNG), som demonstrer engagementet til at servicere kunder samt vækst og udvikling i regionen. Med ekspertise indenfor kapitalkrævende industrier som minedrift, infrastruktur, vind, solenergi samt olie & gas er Blue Water velpositioneret til at forsyne PNG med løsninger, der kan udvikle disse områder i Australien, hvor Blue Water åbnede sin projektdivision i 2021.

Blue Water dedikerer sig til at levere unik værdi til eksisterende, globale kunder i PNG med fuldt ud operationel oplagring for at tilbyde pålidelige logistikløsninger. Virksomheden er begejstret for at udvide services til Port Moresby snart og således udvide sin rækkevidde og indflydelse i regionen.

”Vi er glade for at bringe en Blue Water-løsning til Papua Ny Guinea for at forsyne vores eksisterende kunder fra hele verden med en pålidelig logistikpartner i regionen”, siger Steven Lofaro, Blue Water Oceaniens Regional Director.

Transportruter og logistikhubs

Lokaliseret på en væsentlig position ved Lae Tidal Basin er det nye kontor og lager nemt at tilgå til og fra de store transportruter og logistikhubs. Med et erfarent og professionelt team på lokationen er Blue Water velpositioneret til at tilbyde kunder en bred vifte af logistikløsninger, herunder spedition, toldgodkendelse og oplagring.

”Vi er begejstrede for at åbne kontoret i Papua New Guinea, som understreger vores dedikation til at levere den bedste service til vores kunder. Vi ser frem til at løfte denne nye platform ved at udvide vores operationer og markedsandele i nye markeder verden over”, siger Sean Adams, Blue Water PNG General Manager.