Ny Regional Director Reefer Sea Americas

Priscilla Andreatta tiltrådte den nye rolle 1. juni

Vi er glade for at offentliggøre, at Priscilla Andreatta har takket ja til en ny rolle hos Blue Water som Regional Director Reefer Sea Americas. Med den nye rolle hos Blue Water får vores Reefer Sea-organisation i USA og Sydamerika en ny struktur for at udvikle markeder til yderligere vækst i regionen.  

Priscilla Andreatta starter i hendes nye rolle fra Blue Water São Paulo, mens hun senere i år vil blive en del af kontoret i Miami for at være tættere på de centrale, amerikanske markeder for køletransport via sø.  

”Jeg er glad for at påtage mig denne rolle i et dynamisk marked, hvor udviklingen virkelig rykker for tiden. Strategisk ønsker vi at udvide vores operationer og tilstedeværelse i de amerikanske regioner, hvor vi gradvist øger volumener og fokus på ruter samt handelsvarer. Mens vores nuværende fokus primært har drejet sig om køletransport af kødprodukter, ser vi nu aktivt efter andre muligheder for at sprede os og tilgå nye markeder med flere produkter som fisk og skaldyr, frugt og grønsager og plantebaserede fødevarer som alternativer”, siger Priscilla Andreatta. 

Priscilla Andreatta har arbejdet for Blue Water i snart 20 år. Hun startede karrieren på Blue Waters kontor i São Paulo som kundeserviceassistent. Gennem hendes karriere har hun udvikling sig og besat flere forskellige positioner på vores São Paulo-lokation, alt fra kommerciel assistent og frem til nu General Manager, som har ført til hendes nuværende, globale position. Hendes udvikling og ekspertise har spillet en væsentlig rolle for Blue Waters forretninger i Brasilien fra dag et.