Nyt kontor og lager til Blue Water Rotterdam

Det nye større kontor afspejler den vækstrejse, kontoret har været på i de seneste år 

Blue Water Rotterdam har færdiggjort lejekontrakten for en ny, moderne kontor- og lagerfacilitet, der åbner i første kvartal af 2024. Den nye facilitet har et samlet areal på 6.500 m2, hvoraf 4.500 m2 er dedikeret til lager og resten er reserveret til kontorlokaler. Udvidelsen markerer en betydelig kapacitetsforøgelse i forhold til kontorets nuværende placering. 

Med sin strategiske placering tæt på Europas største havn er Blue Water Rotterdam godt positioneret til at tilbyde forskellige logistikløsninger. I de senere år er aktiviteterne vokset støt, hvilket har gjort behovet for større faciliteter endnu større. En vigtig drivkraft bag denne udvidelse er stigningen i logistiktjenester til krydstogt- og marine, en sektor, som kontoret har været aktivt involveret i siden 1999. 

Derudover har det dedikerede Energy, Ports and Projects-team, som specialiserer sig i at levere globale transport- og logistikløsninger til olie, gas og vedvarende energi, oplevet en betydelig vækst. Teamet, som oprindeligt bestod af fire medarbejdere, er nu mere end fordoblet i størrelse med ti dedikerede fagfolk. 

Hans Poiesz, administrerende direktør for Blue Water Holland gennem de sidste 40 år, siger: "De nye kontorlokaler er et bevis på den vækst, vi har oplevet i de seneste år. Vores nuværende lokaler kan ikke længere imødekomme vores behov, især fordi vi har øget vores aktiviteter. Med kun 500 m2 kontorplads og 1.800 m2 lagerplads i vores nuværende setup bliver det interessant at udnytte vores nye placering og imødekomme virksomhedens fremtidige vækstplaner." 

Blue Water Rotterdam dækker forskellige logistikløsninger, men Reefer Sea-forretningen er fortsat en hjørnesten i lokationens aktiviteter. Siden åbningen af kontoret har transport af temperaturkontrollerede varer via sø været en væsentlig og stabil service.