Lagerfaciliteter i Rotterdam når nye højder

Blue Water gør store fremskridt med nye lagerfaciliteter i Rotterdam

Med en strategisk placering tæt på Europas største havn indvier Blue Water Rotterdam snart nye faciliteter for at forbedre lagerservices til globale og lokale kunder, som det har været planlagt siden sidste år. En vigtig drivkraft bag denne udvidelse er stigningen i logistiktjenester for store krydstogt- og marineaktører.

Den nye facilitet har et samlet areal på 6.500 m2, hvoraf 4.500 m2 er dedikeret til lager og resten er kontorlokaler. 

I løbet af de sidste par uger har teamet haft travlt med at oprette 2571 lokationskoder og tilføje dem til vores Warehouse Management System, så den optimale ruteplanlægning for udgående plukning er klar. Der er også blevet installeret en udendørs læsserampe samt stativer til plukning og pakning af mindre lagervarer. De forskellige hyldehøjder vil give mulighed for maksimal kapacitet og fleksibilitet i fragtstørrelser, herunder håndtering af sendinger over standardmål.

"Teamet og jeg kan ikke vente med at få lageret op at køre for fuld kraft. Det giver os nye muligheder for at forbedre den service, vi tilbyder vores kunder, så vi kan levere den høje kvalitet, vi gerne vil være kendt for i branchen", siger Robbert Siegmann, Operations Manager Cruise & Marine, Blue Water Rotterdam.

Teamet planlægger at indvie faciliteterne officielt den 1. april 2024.