Få din första försändelse GRATIS (maximal fraktkostnad 1000 SEK)

Flexibla och effektiva kurirtransporter över hela världen

Ta kontakt med oss

Kontakt

Kenneth Reimer Friis

Manager Courier Sweden

Malmo

Björn E. Jensen

General Manager Road

Sweden

Hos Miclev uppskattar vi den personliga kontakten som vi får hos Blue Watet Shipping, de tar sig tiden till att hjälpa oss när det behövs.

Ibland vill vi gärna ha pris samt hjälp att boka visa sändningar, det löser de snabbt och smidigt. Vi känner oss som en viktig kund, vilket den service vi får också är beviset på.

Miclev AB

Vi får konstant assistans och god personlig service. Även om vi försöker tracka våra sändningar hela tiden så är Blue Water även bra på att hålla oss uppdaterade kring våra sändningar.

Blue Water Shipping har god kunskap kring hur kurirbolagen opererar vilket gör det lättare för oss att förstå och anpassa våra transporter kring det.

Surgical Science

Vi uppskattar den personliga kontakten vi har hos Blue Water Shipping. Att ha en kontaktperson på kontoret som finns nära till hands att vända sig till för att hantera våra frågor gör hela processen smidigare och mer personlig.
Vi skickar pracel med Blue Water och kan lita på att våra försändelser kommer i tid. Bra att man kan kalkylera bokningar i förväg i portalen.

Granqvist Sportartiklar AB

Få din första försändelse GRATIS*

*maximal fraktkostnad 1000 SEK