Osaavat ammattilaiset palveluksessasi

Blue Water Shipping tuottaa koko kansainvälisen toimitusketjun kattavia logistiikkapalveluja maailmanlaajuisesti. Toimintamme ytimenä on osaavien ammattilaisten organisaatio, joka toteuttaa räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin asiakkaidemme kuljetustarpeisiin.

Toimitusvarmuutta jo vuodesta 1972

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua ja korkeinta laatua. Palvelemme jo 60 toimipisteessä maailman päämarkkina-alueilla. Jokaisessa Blue Water -toimistossa yhdistämme vahvan maailmanlaajuisen verkostomme ja osaamisemme paikalliseen asiantuntemukseen.

Näin varmistamme turvallisen ja tehokkaan rahdinkuljetuksen asiakkaillemme. Suomen Blue Waterin 30 ammattilaista toimivat aktiivisena osana kansainvälistä verkostoamme. Palvelemme Suomen vienti- ja tuontiyrityksiä kaikkien kuljetusmuotojen osalta, kaikkiin ilmansuuntiin.

Räätälöidyt logistiikkaratkaisut

Tarjoamme asiakkaillemme myös helpon varausjärjestelmän, MyBWS:n. Varausjärjestelmämme avulla pystyt käsittelemään lähetystesi kuljetustilaukset entistäkin nopeammin ja tehokkaammin.

MyBWS on asiakkaidemme tarpeisiin perustuva innovatiivinen varausjärjestelmä, joka yhdistää kaikki toimitusketjun vaiheet yhteen työprosessiin. Järjestelmä ei vaadi asennusta ja on helppo ottaa käyttöön, joten voit viipymättä aloittaa tilaustesi käsittelyn tehostamisen.

MyBWS:ssä voit luoda tarpeitasi palvelevan seurantamittariston ja tilausmallit, joita hyödyntämällä seuraavan kuljetustilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Keskity siis rauhassa ydintehtäviisi ja anna meidän hoitaa lähetykset puolestasi!

Get in touch

Contact

Antti Yli-Ollila

Sales Executive

Helsinki

Ninni Hussi

Sales Executive

Turku